Jouw partner voor innovatieve HVAC-R oplossingen

Groenten, fruit, vlees of zuivel op elk moment koel bewaren. Zodat alles vers blijft op een hygiënische manier. Dát is essentieel voor de koudeketen van je warenhuis, buurtwinkel of supermarkt. De Noyette is die ervaren specialist die je hiervoor de juiste oplossingen biedt, die bovendien óók nog eens heel planeetvriendelijk zijn.

 

Je kan bij De Noyette niet alleen voor koeling terecht, maar óók voor HVAC-oplossingen en sanitair. De Noyette zorgt voor innovatieve en duurzame koel- en HVAC-oplossingen voor horeca, industrie, kantoren, (food)retail en de zorgsector. Zo blijven je producten optimaal gekoeld terwijl je personeel én je klanten genieten van een comfortabele omgeving en een gezonde luchtkwaliteit.

 

De Noyette is lid van Climagroup, een koepelgroep van 7 lokale specialisten in koel- en HVAC-oplossingen. Bij Climagroup combineren we onze passie voor vakmanschap met een nauw contact met onze klanten en bieden een vlotte, lokale en gepersonaliseerde service.

Troeven

Innovatief kennisteam

Bij De Noyette scherpen we onze kennis voortdurend aan. We volgen de laatste ontwikkelingen in onze sector op de voet. En we investeren permanent in interne en externe opleidingen: zo zijn onze medewerkers steeds vertrouwd met de nieuwste technologieën en technieken.

24/7 service in België

De Noyette monitort vanop afstand de installaties van ruim 100 bedrijven. Klopt er iets niet? Dan grijpen we meteen in: vanop afstand of op locatie. Zo ben jij gerust dat je installatie altijd optimaal werkt.

100% expertise, 100% gemoedsrust

De Noyette maakt deel uit van Climagroup, een netwerk van 7 HVCA-specialisten die het optimale klimaat in je zaak maken en bewaken. Met onze gecombineerde knowhow leveren we 100% expertise in heel het land. En die nationale dekking zorgt meteen ook voor 100% gemoedsrust: er is altijd wel een specialist in je buurt.

Technieken

Koeling

Koeling

Klimatisatie

Klimatisatie

Ventilatie

Ventilatie

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Universiteit Gent

Universiteit Gent

Black Pearls Autogrill - Brussels Airport

Black Pearls Autogrill - Brussels Airport

Sapore Autogrill - Brussels Airport

Sapore Autogrill - Brussels Airport