Over De Noyette

Duurzame Koelsystemen voor Food Retail en Horeca

Kennis en innovatie zijn de drijfveren achter ons succes. Onze eigen engineeringafdeling zorgt voor efficiënte en vernieuwende concepten en processen.

 

Dat maakt ons tot dé expert voor innovatieve totaaloplossingen voor jouw koel- en klimatisatienoden. We zijn jouw partner van a tot z. Voor ontwerp, installatie, optimalisatie, onderhoud, exploitatie en beheer. Maar ook voor een koffie én alle wettelijke informatie inzake milieu, subsidies en vergunningen kan je bij ons terecht.

 

Bij De Noyette luisteren we in alle openheid naar onze klanten. We denken steeds met je mee. En we gaan samen met jou op zoek naar de juiste balans tussen duurzame en betaalbare oplossingen. We zijn er fier op een vernieuwend én kostenbewust bedrijf te zijn. We streven naar maximale transparantie in alles wat we doen. Plus, we houden ons aan elke afspraak: beloofd is beloofd.

 

De Noyette behoort tot Climagroup

Climagroup maakt het verschil met innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor horeca, industrie, kantoren, (food)retail en de zorgsector. De koepelgroep bestaat uit 7 lokale specialisten in koel- en HVAC-oplossingen. Naast De Noyette behoren ook Borcalor, Climabel, Cooltech, Milieu & Koeltechnieken, Pure Air en Rob Air tot de koepel.

 

Zo bieden we onze klanten het voordeel van een grote nationale groep met de flexibiliteit van een lokale kmo. Wat we gemeenschappelijk hebben? Een passie voor duurzame technieken, járen ervaring en up-to-date kennis van de laatste nieuwigheden.

Nieuwe medewerkers worden opgeleid in ons eigen opleidingscentrum. Onze techniekers scholen zich voortdurend bij. Zo zijn ze op elk moment mee met de laatste toepassingen in de sector en kun jij gerust zijn: je koel- en HVAC-installaties zijn in vaardige handen. Vandaag én in de toekomst.