Klimatisatie-installateur

Klimatisatie

Naast koeltechnieken, heeft De Noyette-Verstraete ook al jarenlang ervaring in de professionele plaatsing van op maat gemaakte klimatisatie- en ventilatiesystemen.

Samen of apart?

Onze techniekers zijn gespecialiseerd in het op punt zetten (van ontwerp tot installatie) van deze toepassingen - individueel al dan niet in combinatie met elkaar. Hierbij heeft De Noyette-Verstraete steeds oog voor design èn efficiëntie!

Lucht-luchtsysteem

De lucht-luchtwarmtepomp kennen we als de traditionele airconditioning.

Deze klassieke klimatisatiemethode is de totaaloplossing voor zowel verwarming als koeling door op milieuvriendelijke wijze warmte/koelte te onttrekken aan de lucht.

Voor meer informatie, klik hier.

Airco

Ventilatie

Voor commerciële en professionele toepassingen, gebruikt De Noyette-Verstraete steeds het aangewezen balansventilatietype D.  
Deze keuze is belangrijk voor de bepaling van het E-peil van het gebouw. Binnen de balansventilatie hebben wij verschillende systemen ter beschikking die kunnen worden aangepast aan uw bedrijf en budget.

Voor meer informatie, klik hier.

ventilatie

Referenties in Klimatisatie

Bekijk al onze referenties
UGent
Universiteit, Gent
Lucht-luchtsysteem (VRV & split), koel- & diepvriescellen, ventilatie
Lucht-luchtsysteem (split), koel- & diepvriescel, ventilatie Starbuck, Zaventem
Lucht-luchtsysteem (split), ventilatie
Sapore, Zaventem
Sapore - Autogrill, Brussels Airport
Lucht-luchtsysteem (ijswater) , koelcel

Koel- of klimatisatieoplossing op uw maat?

Heeft u interesse in één van onze diensten? De Noyette-Verstraete bekijkt ieder project afzonderlijk en werkt samen met u naar een gepaste oplossing binnen uw eisen en budget.

Neem vrijblijvend contact met ons op